Zakelijk

Kies voor verstand en zekerheid in belastingzaken

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (MKB) komt er veel op u af. De ondernemer in het MKB heeft veelal geen specifieke deskundigheid inzake personeelszaken of financiële administratie. En de overheid maakt het u niet echt gemakkelijk. De fiscale en administratieve lastendruk neemt alleen nog maar toe. U moet kunnen rekenen op slim fiscaal advies en een perfecte uitvoering.
Het is zaak te rade te gaan bij een adviseur die past bij uw bedrijf. Die als collega-ondernemer uw problematiek begrijpt en die persoonlijk betrokken blijft.
Ons kantoor, als Register Belastingadviseur, neemt u tegen een alleszins redelijk tarief de fiscale rompslomp uit handen en geeft u praktisch advies dat loont. U staat er gelukkig niet alleen voor.

Waarborg voor kwaliteit

Wij zijn als zelfstandig ondernemer gecertificeerd lid van het Register Belastingadviseurs. RB is synoniem met kwaliteit. Ook in de fiscale advieswereld is er veel kaf onder het koren. Alleen belastingadviseurs die voldoen aan de omschreven kwaliteitskenmerken komen in aanmerking voor het lidmaatschap van het RB. Strikte ballotage maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Het lidmaatschap gaat gepaard met verplichte educatie. Het te behalen RB Certificaat wordt alom erkend als kwaliteitswaarborg. Het certificaat wordt toegekend na toetsing van de kennis en ervaring van de kandidaat. Het heeft een beperkte geldigheidsduur en dient regelmatig vernieuwd te worden. Het dwingt ons onze kennis op het hoogste peil te houden.

Complete dienstverlening

Ons kantoor biedt fiscale dienstverlening aan middelgrote en kleinere bedrijven, tevens verzorgen wij ook belastingaangiften voor particulieren. U kunt ons inschakelen voor het begeleiden van uw administratie, het opstellen van de jaarrekening en het doen van belastingaangiften. Fiscale en bedrijfseconomische advisering is een belangrijk aspect van ons werk.
U kunt ook bij ons terecht voor fiscaal-juridisch advies, bijvoorbeeld over verandering van rechtsvorm en tax-planning. Uw privé-situatie krijgt alle aandacht die nodig is.

Samenwerking op basis van vertrouwen

Bij fiscale dienstverlening gaat het om samenwerking op basis van vertrouwen. Met ons, als Register Belastingadviseur, staat u er gelukkig niet alleen voor. Neem contact met ons op voor een oriënterende kennismaking.

 
RB logo voor internet.jpg